THE SMART TRICK OF گیاه اسپند THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of گیاه اسپند That Nobody is Discussing

The smart Trick of گیاه اسپند That Nobody is Discussing

Blog Article

همه چیز درباره گیاه جدوار

مصرف اسپند می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در پیشگیری از بیماری‌های مختلف مؤثر باشد. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در بخش گیاهان دارویی با خواص اسپند همراه باشید.

مقاله‌های دارای جعبه اطلاعات آرایه زیستی بدون نوار آرایه زیستی

روش‌های کنترل کننده طبیعی برای این منظور وجود دارد که معمولا افراد با آنها نتیجه مطلوبی دریافت کرده‌اند. البته دود اسپند خود می‌تواند گاهی سبب تنگی نفس شود ولی در اینجا استفاده از اسپند برای رفع آن به شکل خوراکی مد نظر است.

روش‌های مختلفی برای مصرف اسپند در نظر گرفته شده است. رایج‌ترین روش مصرف اسپند، دود کردن آن است.

از گذشته تا به حال از اسپند بیشتر به شکل دود شده استفاده می‌کنند. این موضوع به این دلیل است که دود حاصل از اسپند برای میکروب کشی هوا بسیار مفید و موثر است.

با دانستن خواص بی نظیر ساقه و پوست سیر تازه، آن را دور نمی ریزید+نحوه استفاده

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند اگر از بیماری خاصی رنج می‌برید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا more info از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.

اخبار روز ۱۴۴۶۷۹۵ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۰۵ ۸۴۰ ۸۴۰ پ دود کردن اسپند چه مزایا و خواصی دارد؟ اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود. عصر ایران: اسپند که در بیان عامیانه اسفند نامیده می‌شود یک گیاه با طبع گرم است که از خواص بسیار زیادی برخوردار است.

ضد عفونی کننده و پاکسازی هوا: کندر نیز خاصیت ضد عفونی کننده دارد و می‌تواند هوا را از آلودگی‌ها و میکروب‌ها پاک کند.

عدم حذف آنها از سر می‌تواند سبب خارش شدید سر و حتی ایجاد برآمدگی و خون انداختن کف سر شود.

.. می‌تواند برای انسان بسیار آزاردهنده باشد. خوشبختانه با دود کردن اسپند در محیط حشرات از مکان مورد نظر کوچ کرده و به جای دیگری می‌روند.

تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.

Report this page